Κoινωνικό Καλάθι του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -  ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

 Η διοίκηση του εμπορικού συλλόγου Πύλης λόγω της πολύ δύσκολης κατάστασης που βιώνουν κάποιοι συμπολίτες μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ζητά από όλους τους δημότες βοήθεια. Σε ΟΛΑ τα σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία και στο κατάστημα λαδιού στο Τοπικό Διαμέρισμα Πύλης , θα υπάρχουν καλάθια με την ένδειξη «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΛΗΣ» όπου θα μπορεί ο κάθε καταναλωτής να αφήνει ότι επιθυμεί. Τα προϊόντα αυτά θα τα μαζεύουν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου στο χώρο του πνευματικού κέντρου του Αγίου Νικολάου. Εκεί ο ιερέας της ενορίας μαζί με το εκκλησιαστικό συμβούλιο και ομάδα εθελοντών, θα μοιράζουν τα προϊόντα σε δέματα που θα φτάνουν διακριτικά σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη. Η διαδικασία αυτή θα γίνεται μια φορά την εβδομάδα. Τα προϊόντα που προτείνουμε να αφήνετε στο καλάθι σε όποια ποσότητα εσείς θέλετε, είναι:


 Όσπρια (φασόλια – φακές – ρεβίθια) - ρύζι – γάλα εβαπορέ – ζυμαρικά – ελαιόλαδο – κονσέρβες – μπισκότα ……… και ότι άλλο εσείς νομίζετε. Το διάστημα που ζούμε και θα ζήσουμε, θα δοκιμαστεί η ανθρωπιά μας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 ** Σε περίπτωση που δημότης γνωρίζει κάποια οικογένεια που έχει ανάγκη, να απευθυνθεί στον ιερέα της ενορίας μας και διακριτικά να του τη γνωστοποιήσει.
 ** Η όλη διαδικασία θα διακρίνεται από πλήρη διαφάνεια και διακριτικότητα.