2ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Εθελοντών Δήμου Πύλης Δελτίου Τύπου 2014

Πραγματοποιήθηκε αυτό το τριήμερο 13, 14 και 15 Ιουνίου 2014 στην Φήκη Τρικάλων το 2ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Εθελοντών Δήμου Πύλης. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν για άλλη μια φορά ενθουσιώδης όπως και η συμμετοχή του σε όλες τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και να επαναληφθεί ένα τέτοιο εγχείρημα. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αρμόδιους αντιδημάρχους του πολιτισμού κ Μαγκούτη Δημήτριο και καθαριότητας κ Δούλαλα Κων/νο όπως και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φήκης κ Λιούτα Αθανάσιο, οι οποίοι ήταν δίπλα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Φυσικά ευχαριστούμε την κα Μπουροκώστα Βαίτσα και τον ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης Άγιος Βησσαρίων που υπό την αιγίδα του πραγματοποιείται και το συγκεκριμένο φεστιβάλ, όπως και τον υπάλληλο του Δήμου Πύλης και συντονιστή του Φεστιβάλ τον κ. Φράγκο Απόστολο.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές που μας χάρισαν τόσο το χρόνο τους αλλά πάνω απ’ όλα τη διάθεσή τους : όπως τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Φήκης για την συμμετοχή και την βοήθεια στην οργάνωση του Φεστιβάλ, τον Γ.Α.Σ. Φίκος, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Φήκης, την κα Σία Φαράκη και τον θεατρικό θίασο Ε.Λ.Ο.Κ. , την κα Σχιζοδήμου Πηνελόπη για την έκθεση του εργαστηρίου της Ζωγραφικής και τη ζωγραφική «Ο κόσμος μας μέσα από τα μάτια των παιδιών», τους Licenced Zumba Instructors κ Καραίσκο Κων/νο και κα Ιτσιου Μαρία, τους Illegal Vibes, την κα Μαρία Κατσανούλη, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης καθώς και τη χορωδία «Φύσα Αεράκι» και τον κ Λατσάρα Δημήτριο, τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Παλαιοκαρυάς «Η Γκρόπα», το Λαϊκό Σύνολο του Ωδείου Κολόβα , τη Λαϊκή Ορχήστρα του Ωδείου Μουσικής Πνοή Μουζακίου, τον κ Ράγια Ανδρέα για την παράσταση Καραγκιόζη, το Σύλλογο Γυναικών Παλαιομονάστηρου και τον κ Σκότη Δημήτριο, τον Πολιτιστικό σύλλογο Αγίου Βησσαρίωνα «το Δούσικο», τους χοροδιδασκάλους κ Γκόγκο Παναγιώτη, Μάνο Παναγιώτη,
Παλλαντζά Λίτσα, Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Τσίντζος Παναγιώτης, την παραδοσιακή ορχήστρα : τον κ Καραβίδα Δημήτριο, κ Καραβίδα Μανώλη, κ Πελτέκη Δημήτριο, κ Μπαλάφα Δήμο και κ Λίτσιο Αναστάσιο, το Σύλλογο Μεσοχώρας, την κα Μπαλάφα Αθηνά, τον κ Λαιόπουλο Χαράλαμπο, την κα Νασιάκου Σοφία, τους Εθελοντές του Δροσερού, τον Φωτογράφο κ Παπαποστόλου , την Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας – Τρικάλων Καρδίτσας, τον Κλόουν Λέλο, την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, την 1η Γυμνασίου από το Γυμνάσιο Πύλης, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Τρικκαιών, τον Ιππικό Σύλλογο Τρικάλων Βουκεφάλας, τον Ερυθρό Σταυρό και τον Ιατρό Κολίτσα Νικόλαο όπως και όλες τις γυναίκες που μας πρόσφεραν τα υπέροχα παραδοσιακά εδέσματα που δοκιμάσαμε την Κυριακή.