Πρώτη συνάντηση για το Δεύτερο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Εθελοντών Δήμου Πύλης

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για το Δεύτερο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Εθελοντών Δήμου Πύλης. Η προσέλευση του κόσμου και η συμμετοχή των συλλόγων ήταν ικανοποιητική.
Στην αρχή της συζήτησης έγινε μια εκτενή ανασκόπηση των όσων έγιναν κατά τη διάρκεια του πρώτου πολιτιστικού φεστιβάλ τον Ιούνιο του 2013. Oι σύλλογοι επίσης, έθεσαν προς συζήτηση κάποια θέματα - προτάσεις ζητώντας και τη γνώμη των παρευρισκομένων σχετικά με το Δεύτερο Πολιτιστικό Φεστιβάλ.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Δημήτρης Μαγκούτης, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Πλαβός, ο Ε.Μ Συλλόγος Φήκης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης, ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομονάστηρου, , η κ. Πηνελόπη Σχιζοδήμου (υπεύθυνη εικαστικού τμήματος Δήμου Πύλης), ο κ. Κωνσταντίνος Καραίσκος ( licenced zumba instructor ), η κ. Μπουλογιώργου Ελένη (ψυχολόγος-εθελόντρια) η κ. Μπαλάφα Αθηνά (διαιτολόγος-εθελόντρια)), ομάδα φωτογράφων-εθελοντών καθώς και αρκετοί εθελοντές.
Εν κατακλείδι, ζητάμε την αμέριστη συμμετοχή και άλλων συλλόγων καθώς και την ενθουσιώδη παρουσία του κόσμου για την καλύτερη διεκπεραίωση της εκδήλωσης.